Nielson, STUK en Balthazar komen ook naar Dauwpop

Algemeen

Dauwpop 2019 met Balthazar, het lekkerste Belgische exportproduct sinds bier en bonbons.

HELLENDOORN – Dauwpop bestaat 25 jaar en viert dat met misschien wel de meest indrukwekkende line-up ooit. Met Wende en Nielson voegt het festival twee kersverse Edisonwinnaars toe aan het affiche, met Navarone een finalist uit de meest recente editie van ‘The Voice of Holland’, met STUK drie absolute helden van de jeugd van tegenwoordig en met Balthazar het lekkerste Belgische exportproduct sinds bier en bonbons.

Nothing But Thieves, De Staat, Kaiser Chiefs, Popprijs winnaar Ronnie Flex & Deuxperience, Frank Carter & The Rattlesnakes, Rondé, Kaiser Chiefs, Fatal Flowers, Shame, Maxi Jazz van Faithless, Merol, Donnie, Daniël Lohues, Black Honey, The Grand East en nog een groot aantal andere namen maken de jubileumeditie op Hemelvaartsdag 30 mei bij voorbaat legendarisch voor zowel de oudere rockliefhebber als jonge festivalganger.
De organisatie hoopt de laatste namen zeer binnenkort bekend te maken. De volledige line-up tot nu toe is te vinden op www.dauwpop.nl, daar koop je ook direct je tickets. Voor de volledige lijst met lokale voorverkooppunten check je ook de ticketpagina. Let op! Naast de kindertickets zijn ook de CJP-tickets bijna uitverkocht.