Als vrijwilliger aan de slag met HellendoornDoet!

Algemeen

NIJVERDAL – Bij dit portaal voor vrijwilligerswerk kunnen potentiële vrijwilligers terecht, maar ook organisaties die vrijwilligers zoeken en cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden (vervoer, klusjes, boodschappen, administratie en ritten Mooi Meegenomen).

HellendoornDoet! Is op momenteel zoek naar:

Handige klussers
Steek jij de handen uit de mouwen voor de meest uiteenlopende hulpvragen bij HellendoornDoet!? Bijvoorbeeld vervoer, klusjes in huis en belastingformulieren. Daardoor help je mensen hun zelfstandigheid langer te behouden.
hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45751

Project medewerker
Ben jij het organisatietalent die ondersteuning biedt bij de organisatie en uitvoeringen van de tentoonstelling Kind onder vuur? Naast het helpen, uitzoeken en checken van locaties en scholen gaat het ook om het onderhouden van de contacten, verantwoording dragen voor de coördinatie en opvolgen van de afgesproken acties en het deelnemen aan de werkgroep.
hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45749

Begeleider kookgroep
Begeleid jij een kookgroepje van 4 à 5 mannen, dat elke twee weken op maandagavond bij elkaar komt met wisselend twee begeleiders? De deelnemers wonen zelfstandig en koken bijna zelfstandig. Je doet van te voren de boodschappen, stuurt hier en daar wat bij en je eet natuurlijk mee.
hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45750

Helpende handen
Geef jij de bewoners van het Laarmanhuis extra aandacht? Waar ligt jouw specialiteit? Je kunt helpen met koffieschenken, een wandeling, schoonheidsbehandelingen, de krant lezen of kookactiviteiten.
hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45674

Zoek je vrijwilligerswerk of wil je een vacature aanmelden? Neem dan contact op met HellendoornDoet! of kom langs aan de Constantijnstraat 32a in Nijverdal. Geopend op maandag en dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur. Of bel voor een afspraak: tel. 0548-638829, www.hellendoorndoet.nl.